Свалям шапка на снахата, така ме изненада с този десерт! Уж прост, но вкусът ... зашеметяващ,...
9 Май 2017
11049
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
3-4 ябълки
120 грама канелени бисквити
250 грама маскарпоне
10 грама ванилия
25 грама краве масло
течен мед за намазване
сладолед за гарниране
Измийте, разрежете ябълките на две половини, така че долната да бъде по-голяма и я почистете.
Натрошете бисквитите и ги смесете с ванилията и маскарпоне крема.
Разбъркайте до хомогенност и напълнете плодовете с получената смес.
Сложете капачетата, а в почистена част от дръжката сложете краве масло. Запечете ябълките в загрята на 180 градуса фурна за 20 минути.
След готовност гарнирайте със сладолед и течен мед.
Поднесете и им се насладете.
Да ви е сладко!
Редактор: За Жената
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари