Свежа пролетна салата
21 Февруари 2012
12618
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
2 марули (салати)
1 връзка пресен лук
1 връзка пресен чесън
1 връзка репички
3 твърдо сварени яйца
олио
оцет
сол
Марулите се нарязват или накъсват на едри парчета (според вкуса). Лукът и чесънът също се нарязват на ситно, а яйцата - на четвъртинки или кубчета. Репичките се режат на кръгчета. Продуктите се объркват и се подправят с олиото, оцета и солта, а може и черен пипер - по желание.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари