Свежа салата с кълнове
22 Декември 2011
20927
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
2 моркова
1 краставица
5 репички
30 г соеви кълнове
15 г кедрови ядки
1 с.л. зехтин
1 с.л. лимонов сок
сол
Време: 10 минути
Морковите (2 бр) се обелват и настъргват на средното ренде. Краставицата се настъргва, без да се бели. Репичките (5 бр) се нарязват на тънки ивички. Всичко това се смесва със соевите кълнове (30 г) и кедровите ядки (или други ядки - по избор) (15 г). Подправя се със зехтин, лимонов сок и сол и се разбърква.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари