Олга от Русия , създава сладки, които изглеждат като перфектни мраморни огледала, и ние не бихме искали да ги унищожим с докосване, а ако хапнем парче от тях, това би било голяма чест.
Ако сте заинтересовани да направите тези сладкиши, ние ще Ви разкрием тайната, как се правят тези глазури.
Материалите, които са Ви необходими са: 20 грама желатин на прах, 120 мл. вода, 300 грама глюкоза, 300 грама захар, отново вода 150мл., 200 грама подсладено кондензирано мляко, 300 грама шоколад (бял, млечен, тъмен или комбинация) и боя за храна.
1. Поставете желатинът във вода.
2.
3. Махнете от котлона и добавете желатинът.
4. Добавете подсладеното кондензирано мляко.
5. Залейте с шоколад и се разбърква така, докато целия въздух излезе от сместа.
6. Поддържайте глазурата на температура от 35 градуса и добавете от цвета - който искате. Мраморния вид на тортата се постига чрез преливане и чрез подхранване с различни цветове от глазурата, изведнъж. Ако искате някой друг ефект, поставете на глазурата ситно натрошени бисквити в цвят или ситно счукани орехи и плодове в същия цвят като глазурата.