Свинска кавърма

вход през zajenata.bg
Свинска кавърма
admin
Добавена от: admin
106988
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

200 гр. свинско месо от плешка
1 с.л свинска мас
2 стръка праз (само бялата част)
2-3 пиперки от туршия (по желание люта пиперка)
10-тина гъби
черен пипер
сол

Отделеното от кости месо се начуква, нарязва се на порционни парчета и се посолява леко, след което се пържи до омекване в предварително загрята мазнина. В същата мазнина, след като се извади месото, се задушават дребно нарязаният праз, нарязаните на едро гъби и почистените и нарязани пиперки, а накрая се слага лютата пиперка. Връща се месото и ястието се задушава още няколко минути до готовност. Поднася се горещо с гарнитура от пържени картофи и салата.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft