2 кг свинско месо
2 глави лук, нарязани на полумесеци
2 люти чушки, ситно нарязани, без семки
2 супени лъжици червен пипер
2 супени лъжици смлян кимион
5 чушки (жълти, зелени, червени), нарязани на парчета
6 червени пиперки, печени и обелени
400 мл доматен сок
4 супени лъжици червен винен оцет
Фурната загрейте на 180 градуса. Разрежете месото на няколко места по диагонал. В тиган сложете малко олио да се загрее. В загрятото олио поставете месото да се запържи, само колкото да хване цвят от всички страни. Месото се поставя в тава за печене. Оставете тавата настрана и продължете с подготовката. В тигана, в който се е пържило месото, поставете лука да се запържи заедно с лютите чушлета и кимиона. Когато лукът омекне, поставете чушките, печените пиперки и доматите. Добавете и смления червен пипер, и разбъркайте. Оставете всичко да се задушава, като 15 минути преди края на готвенето добавете оцета. Тази смес разпределете върху месото, залейте с топла вода или бульон от кубче (месото трябва да бъде напълно покрито) и поставете да се пече в топла фурна около 2,5 до 3 часа. Сервирайте с варен ориз и малко заквасена сметана.