Свински и пилешки късчета на сач
16 Март 2012
54127
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
500гр. свинско месо
500гр. пилешко месо
2бр. чушки
2бр. моркови
2бр. кисели краставички
100гр. гъби
2 глави кромид лук
1 малка тиквичка
250гр. доматено пюре
2 щипки розмарин
4-5 скилидки чесън
100гр. соев сос
Нарязваме месото на кубчета, слагаме ги в марината за 4 часа. Върху загретия сач пържим свинското месо до готовност, изваждаме го и слагаме пилешкото месо и зеленчуците, нарязани на ивици, а след това и доматеното пюре. Като омекнат зеленчуците, връщаме обратно свинското месо, готвим още 5-6 мин. и сервираме.
За маринатата: вода, олио, соев сос, нарязаният на едро чесън и розмарина.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари