Свински ребра с ябълки и сушени сливи
28 Май 2012
18700
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
8 тънки свински ребра
1 ябълка
8 сушени сливи
черен пипер
сол
олио
Начукваме свинските ребра, върху 4 от тях поставяме парченца ябълка и по 2 сливи, на които сме извадили костилките, покриваме с останалите 4 ребра, свързваме крайчетата с клечки за зъби, посоляваме и изпържваме от двете страни в сгорещено олио.
Поднасяме ребрата, заедно с плодовете и отделения при пърженето сос и с гарнитура по желание.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари