Свински ребра с ябълки и сушени сливи

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Свински ребра с ябълки и сушени сливи
Свински ребра с ябълки и сушени сливи
admin
Добавена от: admin
18700
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

8 тънки свински ребра
1 ябълка
8 сушени сливи
черен пипер
сол
олио

Начукваме свинските ребра, върху 4 от тях поставяме парченца ябълка и по 2 сливи, на които сме извадили костилките, покриваме с останалите 4 ребра, свързваме крайчетата с клечки за зъби, посоляваме и изпържваме от двете страни в сгорещено олио.
Поднасяме ребрата, заедно с плодовете и отделения при пърженето сос и с гарнитура по желание.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft