Свински сърца - яхния

вход през zajenata.bg
Свински сърца - яхния
admin
Добавена от: admin
32284
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

3-4 с.л. олио
3-4 глави лук
3-4 скилидки чесън
400 г стерилизирани домати
1 бр. зелена чушка
1-2 стръка праз
2-3 бр. моркови
5-6 бр. картофи
1 кг свински сърца
сол, черен пипер, червен пипер, магданоз
1 кубче телешки бульон
1 с.л. подправка Маги Вълшебен вкус или вегета или Пикантина

Лукът се нарязва на ситно, чесънът също се нарязва. Чушката се нарязва на кубчета, празът - на колелца, картофите - на едро, морковите се настъргват. Сърцата се сваряват и нарязват на парчета. В олиото слагаме мъничко лук и го запържваме леко, докато покафенее. След това добавяме доматите, чушката и чесъна. След като чушката поомекне и доматите поизврат, прибавяме и останалия лук. Разбъркваме, прибавяме морковите и праза. Задушаваме, докато поомекнат и те и прибавяме картофите и подправките (без солта и червения пипер) и натрошеното кубче бульон. След като се задушат и картофките, добавяме предварително сварените и нарязани сърца и тогава слагаме солта и червения пипер, разбъркваме и след като ястието поври мъничко, наливаме вода, колкото да се покрие всичко. Варим до пълното сваряване на зеленчуците.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft