Свинско гювече с гъби и кашкавал

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Гювечета
Свинско гювече с гъби и кашкавал
Свинско гювече с гъби и кашкавал
admin
Добавена от: admin
167003
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

400 гр свинско месо
300 гр гъби
2 глави лук
1/2 пакетче масло
200 гр настърган кашкавал
черен пипер
сол 

Нарязаните гъби се задушават с маслото в тиган. Добавят се нарязаният лук и месото, нарязано на хапки. Разбърква се добре, за да се смесят съставките, и се прибавят подпрвките. Сместа се разпределя в гювечета. Пекат се в умерена фурна, като малко преди готовност се поръсват с кашкавала и се допичат до зачервяване.
Поднасят се топли, като съдържанието се прехвърля в чинии за сервиране!

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft