Свинско месо с нахут

вход през zajenata.bg
Свинско месо с нахут
admin
Добавена от: admin
31971
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

600 г свинско месо
2 консерви нахут
1 глава лук
1 домат
3 супени лъжици олио
1 1/2 чаени лъжички сол
щипка червен пипер
магданоз

Месото се измива, нарязва се на парчета и се слага да се вари. Преди завирането се изгребва пяната и се посолява. След 20 мин се прибавят нарязаният лук и олиото. Когато месото започне да омеква, слагат се отцеденият от течността нахут, настърганият домат и червеният пипер и се разбърква. Щом се свари месото, прибавя се магданозът и се сваля от огъня.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft