29 Август 2011
15327
Снимков материал: pixabay.com
Съставки:
Пълнеж
1 чаша ябълков сайдер
½ чаша оцет
¾ чаша кафява захар
1 голям лук, нарязан на тънко
1 ½ чаша сушени ябълки
½ чаша сушени боровинки
1 супена лъжица пресен нарязан джинджифил
1 супена лъжица горчица
1/8 до ¼ супена лъжица лют червен пипер
Свинското
2 лири свинско бон филе, обезкостено
Сол и черен пипер
- Преди да започнете с пълнежа, сложете свинското във фризера за около 30 минути, за да го направите по-лесно за рязане.
- Поставете всички съставки за пълнежа в тиган за задушаване. Покрийте тигана, намалете температурата и оставете за около 20 минути, докато ябълките омекнат.
Изцедете сместа от течността колкото е възможно повече. Върнете течността на котлона за около 5 минути, докато стане на половина. Отместете от котлона и оставете настрани, за да я използвате, когато сервирате. Сложете пълнежа с ябълки в кухненски робот и разбийте за 2-3 секунди.
Загрейте фурната до 200 С. Режете свинското така, че да се получи широка повърхност от свинско, която да овивате. Това става, като режете по малка повърхност от котлета и така докато остане съвсем тънка крайната му част. Ако е необходимо, начукайте свинското в наилон, за да не пръска.
Осолете хубаво свинското със сол и пипер. Намажете пълнежа хубаво върху свинското, като оставите малко разстояние по върховете. Започнете бавно да навивате свинското и отново го овкусете от другата страна със сол и пипер.
Поставете в тава и печете за около 45-60 минути. Намажете с оставената течност и печете още 5 минути. Когато искарате готовото свинско, ражрежете на тънки парчета и полейте с остатъка от течността преди сервиране.
Редактор: За Жената
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари