Свинско с гъби и кашкавал

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Свинско с гъби и кашкавал
Свинско с гъби и кашкавал
admin
Добавена от: admin
372608
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

200 гр. пилешки пържоли
400 гр. свинско филе
150 гр. диви гъби
250 гр. печурки
2-3 главички лук
1 чаена лъжичка едра сол
малко черен пипер
1-2 супени лъжици смесени подправки
малко мляно къри
олио на вкус
4-5 резена млечен кашкавал
малко риган
100 мл бяло вино

Нарежете ситно лука и запържете в олио. Добавете месото, нарязано на по-едри кубчета и го запържете до зачервяване. Добавете нарязаните гъби. Подправете всичко на вкус. В по-дълбока тава за печене (или още по-добре - в глинен съд) изсипете сместа, добавете бялото вино, а отгоре покрийте с резените кашкавал. Поръсете с малко риган. Сложете ястието да се пече в предварително загрята фурна на 200 С в покрит съд с капак или с фолио.
 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft