Свинско с гъби

вход през zajenata.bg
Свинско с гъби
admin
Добавена от: admin
45276
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

1 глава лук
400 гр. гъби
1 кг свинско месо
300 гр. ориз
300 мл сок от домати
3 супени лъжици Вегета
1 ч.л. сух магданоз
3 скилидки чесън

Нарежете гъбите на парчета, а месото - на кубчета. Ситно нарязания лук задушете в малко олио. Добавете гъбите и задушавайте около 10 минути, след това добавете месото. Запържете го леко, добавете малко вода и задушавайте около 20 минути. Когато месото е полуготово, прибавете ориза и отново при необходимост  - вода. Продължете да задушавате, като от време на време разбърквате. Когато оризът е почти сварен, добавете Вегетата, магданоза и чесъна, ситно нарязан. Преди края прибавете сока ​​от домати и разбъркайте заедно няколко минути. Сервирайте топло със салата от зеле или с домашно прясно сирене.
 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft