Свинско с ябълки
19 Март 2014
8816
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
800 гр свинско месо, обезкостено
100 гр бекон
3 ябълки
1 глава лук
500-700 мл бульон от кубче
малко мащерка
малко настърган джинджифил
олио
малко сол, черен пипер
Обелете лука и го нарежете на парчета. В дълбок тиган загрейте малко олио и на умерен огън запържете лука и джинджифила. Бекона нарежете на не много дребни парчета и го добавете в тигана.
Свинското нарежете на парчета около 2-3 сантиметра. В тигана добавете месото, увеличете температурата и запържете, докато се зачерви добре от всички страни.
Ябълките обелете, нарежете на кубчета и ги добавете в тигана с месото. Подправете с мащерка, сол и черен пипер, и налейте бульона.
Покрийте тигана с капак и варете на умерен огън около един час.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари