Свинско яхния със зелен боб
4 Август 2012
110641
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
500 гр. свинско месо
1 глава лук
300 гр. зелен боб
3 домата
олио
сол
2 ч. л. червен пипер
2-3 скилидки чесън
магданоз
Свинското месо се нарязва на хапки и се изпържва в олио. Изважда се от олиото и в него се слага ситно нарязаният лук да се запържи, след това зеленият боб и малко вода и се задушава докато омекне. След като вече е омекнал боба се прибавят червеният пипер, солта, ситно нарязаните домати, изпърженото месо и счуканият чесън. Вари се още малко и накрая се подправя с магданоз.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари