Сега вече не пържа дробчетата, а ги пека в плик-Рецепта за 15 минути и стават мозък!
3 Март 2021
30100
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Подготвям го по тази рецепта от няколко поредни години.
Състав:
- пилешки дробчета - 500г
- ябълки (кисели) - 200г
- лук - 200г
- сол, черен пипер - на вкус
- масло
Рецепта:
- Пригответе пилешки дробчета: изрежете филма, изплакнете дробчетата и подсушете с хартиена кърпа. Нарежете на големи парчета.
- Обелете лука, нарежете на тънки полу-пръстени. Нарежете кисели зелени ябълки на тънки филийки. Намажете с масло от вътрешната страна на плика за печене.
- В първия слой прехвърлете нарязания лук в плика. След това дробчетата, а върху тях - ябълки. Завържете плика.
- Оставете плика е в предварително загрята фурна до 200 градуса. Гответе ястието за около 15-20 минути. Подправете със сол и черен пипер на вкус.
Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари