Сега вече не пържа дробчетата, а ги пека в плик-Рецепта за 15 минути и стават мозък!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Сега вече не пържа дробчетата, а ги пека в плик-Рецепта за 15 минути и стават мозък!
Сега вече не пържа дробчетата, а ги пека в плик-Рецепта за 15 минути и стават мозък!
30100
Сега вече не пържа дробчетата, а ги пека в плик-Рецепта за 15 минути и стават мозък!
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Подготвям го по тази  рецепта  от няколко поредни години.

Състав:

  • пилешки дробчета - 500г
  • ябълки (кисели) - 200г
  • лук - 200г
  • сол, черен пипер - на вкус
  • масло

Рецепта:

  • Пригответе пилешки дробчета: изрежете филма, изплакнете дробчетата и подсушете с хартиена кърпа. Нарежете на големи парчета.
  • Обелете лука, нарежете на тънки полу-пръстени. Нарежете кисели зелени ябълки на тънки филийки. Намажете с масло от вътрешната страна на плика за печене.
  • В първия слой прехвърлете нарязания лук в плика. След това дробчетата, а върху тях - ябълки. Завържете плика. 
  • Оставете плика е в предварително загрята фурна до 200 градуса. Гответе ястието за около 15-20 минути. Подправете със сол и черен пипер на вкус.
Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft