Сега винаги го пека така-Смесвам всичко - и готово! Ябълков пай, който се топи в устата

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Сега винаги го пека така-Смесвам всичко - и готово! Ябълков пай, който се топи в устата
Сега винаги го пека така-Смесвам всичко - и готово! Ябълков пай, който се топи в устата
3211
Сега винаги го пека така-Смесвам всичко - и готово! Ябълков пай, който се топи в устата
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Вкусен и лесен за приготвяне ябълков пай. Приготвя се много бързо и лесно. Това е една от любимите ми ябълкови пайове!

Състав:

  • 2 големи или 3 средни ябълки, нарязани на кубчета
  • 3 яйца
  • Захар - 150гр
  • Мляко - 180 мл
  • Масло - 80гр
  • Брашно - 300гр
  • Бакпулвер - 5гр

Процес на готвене:

  • Обелете ябълките, нарежете на кубчета.
  • Смесете яйцата със захарта, изсипете мляко, разбъркайте.
  • Добавете разтопено масло, разбъркайте.
  • Добавете брашно, бакпулвер, разбъркайте до гладка смес.
  • Добавете нарязани ябълки към тестото, разбъркайте добре.
  • Изсипете тестото във форма, покрита с пергамент и изпратете в предварително загрята фурна до 180 ° за 30-35 минути.

Поръсете готовата торта с пудра захар. Добър апетит!

 

Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft