Сега винаги го пека така-Смесвам всичко - и готово! Ябълков пай, който се топи в устата
25 Април 2021
3211
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Вкусен и лесен за приготвяне ябълков пай. Приготвя се много бързо и лесно. Това е една от любимите ми ябълкови пайове!
Състав:
- 2 големи или 3 средни ябълки, нарязани на кубчета
- 3 яйца
- Захар - 150гр
- Мляко - 180 мл
- Масло - 80гр
- Брашно - 300гр
- Бакпулвер - 5гр
Процес на готвене:
- Обелете ябълките, нарежете на кубчета.
- Смесете яйцата със захарта, изсипете мляко, разбъркайте.
- Добавете разтопено масло, разбъркайте.
- Добавете брашно, бакпулвер, разбъркайте до гладка смес.
- Добавете нарязани ябълки към тестото, разбъркайте добре.
- Изсипете тестото във форма, покрита с пергамент и изпратете в предварително загрята фурна до 180 ° за 30-35 минути.
Поръсете готовата торта с пудра захар. Добър апетит!
Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари