Сега ще ви разкрия моята тайна рецепта, с която правя пилето да изглежда като от най- скъпарския гурме ресторант

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Сега ще ви разкрия моята тайна рецепта, с която правя пилето да изглежда като от най- скъпарския гурме ресторант
Сега ще ви разкрия моята тайна рецепта, с която правя пилето да изглежда като от най- скъпарския...
72105
Сега ще ви разкрия моята тайна рецепта, с която правя пилето да изглежда като от най- скъпарския гурме ресторант
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Тази рецепта е за невероятно предястие от пиле. Приготвя се лесно, а изглежда така, сякаш сте прекарали часове в кухнята

Пилешкото руло може да бъде направено през нощта, което ще спести много време в деня на важно събитие.

Много удобно!

 

Пилешко руло с гъби

Необходими продукти:

1 малко пиле
500 грама гъби
100 грама печен шам фъстък
1 глава лук
сол, подправки на вкус

 

Начин на приготвяне:

1. Внимателно отстранете кожата на пилето. Месото се отделя от костите и се реже на средни по големина парченца.

2. Гъбите и лукът се нарязват на ситно и се запържват в малко количество растително масло.

3. Обелете черупките на шамфъстъка. Прибавете го към гъбите и пилешкото. Добавете подправки и сол на вкус и разбъркайте старателно.

4. Разпределете плънката върху пилето и увийте на руло.

5. Увийте рулото във фолио, затворете краищата и поставете във фурната за 50 минути при температура 180-200 градуса. Готовото руло оставете да се охлади и след това поставете за няколко часа в хладилника.

Отстранете фолиото и нарежете на филийки. Сочното пиле се комбинира с ароматните гъби и вкусния шамфъстък. Всички ще останат доволни!

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft