Сега ще ви разкрия тайната ми съставка за крехки и сочни пържолки на фурна, имах едно гадже...
8 Септември 2017
50865
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Лесни, но вкусни свински вратни пържоли.
Направете тънки шахматни ивици върху двете страни на пържолите, но внимавайте да не ги срежете. Овкусете всяка пържола от двете страни с една щипка сол и една черен пипер.
Оставете пържолите така да престоят минимум 2 часа в хладилника.
Минута преди да изпечете пържолите, поставете в чаша зехтина, меда и горчицата . Разбъркайте добре до еднородна смес. С получения сос намажете пържолите от двете страни.
Сложете пържолите в подходяща тава, в която изсипете 1 ч. ч. бира (или вода). Печете на 200°C до готовност. Обърнете пържолите поне 2-3 пъти, за да се изпекат равномерно и добре и от двете страни.
Забележка: през цялото време в тавичката е необходимо да има малко бира (или вода), за да не загорят пържолите. Ако се наложи, добавете малко от една от двете течности.
Редактор: За Жената
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари