Сегетински гулаш с пилешко и кисело зеле
9 Май 2012
19217
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
500 г свинско месо
50 г мас
1 глава лук
700 г кисело зеле
200 г кисела сметана
30 г брашно
сладък червен пипер
сол
Изпържваме ситно нарязания лук в половината от маста до пожълтяване, прибавяме нарязаното на кубчета месо, изпържваме, поръсваме червен пипер, наливаме вода и задушаваме почти до омекване. Отделно задушаваме в другата половина мас киселото зеле с малко зелев сок. Прибавяме почти омекналото зеле към месото, поръсваме брашното, разбъркваме със сметана, посоляваме и задушаваме до омекване.
Може да поднесете ястието върху плато от макарони или ориз.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари