Седем златни правила за успешна зимнина!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Седем златни правила за успешна зимнина!
Седем златни правила за успешна зимнина!
5575
Седем златни правила за успешна зимнина!
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

1. Използвайте само зрял, здрав, солиден и качествен зеленчук.
2.

Съдовете и плодовете трябва да бъдат старателно измити.
3. Бурканите и бутилките трябва да се стерилизират (първо ги измийте с топла вода и сапун, след това ги измийте със студена вода, изцедете и ги поставете във фурната за 10 минути при температура от 100 градуса).
4. Зеленчуците гответе в здрави съдове или в метален контейнер, който не от стомана.
5. Всички капачки преди употреба поставете във вряща вода.
6. Преди да започнете с подготовката на зимнината, добре проверете бурканите, защото и най-малката пукнатина може да бъде достатъчна съдът да се спука.
7. За подготовката на зимнина, използвайте само йодирана сол.

Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft