Сироп от бъз
22 Декември 2011
20707
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Съцветията, добре измити се заливат с водата и киснат в нея 24 часа. Прецедете течността, прибавете захарта и лимонтузуто.
Течността се разбърква до пълното разтваряне на захарта.
Налейте сиропа в бутилки, добре измити и изсушени в топла фурна. За да е по-траен, може да го стерелизирате 15 минути.
Сервирайте го разреден с обикновена или газирана вода.
Много приятен е, ако в момента на поднасянето се смеси с малинов или вишнев сироп.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари