Бързате да се приберете вкъщи, обаче хич не ви се готви тепърва, поради много причини, нали? Е, този начин на приготвяне не е от най-здравословните, но пък спестява време и става много вкусно!
Ще започна с уточнението, че този продукт италианците наричат "брускета", но със същия успех бихте могли да го приготвите и с тесто за пица, но тогава ще ви трябва още малко време, за да разточите тестото, ако си купите готово, примерно. Иначе, се продават такива хлебчета (арабски хляб), които обикновено ги има в големите хипермаркети.
1.
2. Намалявате температуната на ниска степен и намазвате с доматен сос.
3. Добавяте кашкавал, или какъвто искате топинг(моцарела, или друго, шунка, бекон...) , въобще нещо, което имате в хладилника.
4. Захлупвате тигана с подходящ капак, за да се разтопи кашкавала и сте готови!
Вижте видеото и се уверете, колко бързо става!