Слагам на дъното ягоди, заливам с тесто и пека! Най-бързата торта в света!
28 Юни 2017
40931
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Сега все още могат да се намерят ягоди! Въпреки че каква е разликата, като този десерт може да се приготви с абсолютно всички налични плодове череши, сливи, праскови, кайсии ябълки, и не само ...
Френска торта
Невъзможно е да се опише с една дума, това е кръстоска между торта и пай. Семейството ми я обожава заради уникалния вкус и интересната текстура: тя е плътна, тя е не-пореста и перфектно запазва аромата на плодовете!
СЪСТАВКИ
- 0,5 кг ягоди
- 100 грама брашно
- 60 грама захар
- 10 грама сол
- 200 мл мляко
- 4 яйца
- 50 грама масло
ПОДГОТОВКА
- Комбинирайте в малък съд брашно, захар и щипка сол.
- Излива се в мляко.
- Добавете 4 яйца и всичко с миксер.
- Разтопете маслото, а след това го добавите към съда.
- Измийте и почистете плодовете от опашките.
- Ако използвате форма намажете я с масло, или поставете хартия и също масло. Поставете в долната част плодовете.
- Внимателно изсипете тестото.
- Десертът се пече 15-20 минути на 200 градуса. След намаляване на температурата до 180 градуса и печете още 30-40 минути.
Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари