Сладкиш Агнеса от маминия тефтер за 40 минути. Супер хрупкав и разтапящо вкусен! Вадете яйцата и...
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Агнеса - името на един от най-обичаните сладкиши от соц-време . Сигурно няма бабин или мамин тефтер с рецепти, в който той да не фигурира.
Лесен за приготвяне, хрупкав и много вкусен - това е днешният ни ретро-сладкиш Агнеса . Вадете яйцата от хладилника и да започваме - ето как се прави Домашна Агнеса за 40 минути :
Домашна Агнеса за 40 минути
Продукти:
5 яйца (най-добре е да са пресни)
250 гр. брашно
1/2 кг пудра захар
100 гр. меко масло
250 гр. смлени орехи
ванилия
Приготвяне:
Начинът на приготвяне може да видите във видеото по-долу. Ако ви притеснява използването на сурови жълтъци в глазурата, може да я изсушите на слаба фурна за около половин час. Така ще бъдат безопасни за употреба!
Редактор: Петя Иванова
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари