Сладкиш Алегро - вкусен пандишпан, напоен с шоколадов сос
12 Юли 2015
19440
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
1. В дълбок съд разбийте на пяна яйцата със захарта. Добавете постепенно брашното, олиото, бакпулвера и млякото, и щом сместа се хомогенизира, изключете миксера. Изсипете сместа в намазнена и набрашнена тава с диаметър 26 см. Печете на 200 градуса 30 минути. След като се охлади блата, го нарежете на квадрати.
2. Пригответе заливката: в тенджера на огъня сложете захарта, водата, маслото и шоколада, натрошен на парчета, след което объркайте добре. След като шоколадът се стопи и сместа на котлона стане еднородна, залейте с нея нарязания сладкиш. Поръсете обилно със смлените ядки. Поставете сладкиша в хладилник, докато попие от сиропа и се охлади.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари