Сладкиш с вкус на шоколадово яйце! Отхапваш и те залива копринено блаженство:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Сладкиш с вкус на шоколадово яйце! Отхапваш и те залива копринено блаженство:
Сладкиш с вкус на шоколадово яйце! Отхапваш и те залива копринено блаженство:
6073
Сладкиш с вкус на шоколадово яйце! Отхапваш и те залива копринено блаженство:
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Пригответе този фантастичен сладкиш KINDER SURPRISE   у дома по рецептата по-долу - на вкус е точно като любимите шоколадови яйца на децата! На всичкото отгоре този десерт без печене никак не е сложен за приготвяне, стига да следвате внимателно инструкциите. Накрая ще си имате божествен кремообразен вкус, който се разлива божествено по езика! Ето и рецептата за Крем сладкиш Киндер :

Крем сладкиш Киндер

Продукти:

200 г бисквити

100 мл разтопено масло

За ваниловия крем:

2 яйца

150 г гранулирана (или кафява) захар

70 г обикновено брашно

500 мл прясно мляко

100 г масло

За тъмния крем:

2 яйца

100 г гранулирана захар

100 мл прясно мляко

25 г какао

100 g течен шоколад (Нутела)

200 г масло

Глазура: 

150 г шоколад

80 мл разтопено масло

форма с размери 10 х 28 см

Приготвяне:

Разбийте яйцата в тенджера, добавете захарта и разбийте с бъркалка.

Поръсете с брашно, залейте всичко с мляко, разбъркайте и сварете гъст крем при непрекъснато бъркане. 

Накрая добавете омекналото масло към все още горещия крем. Изсипете във формата и приберете в хладилника за 1 час. 

ванилов крем

Сега ще приготвим втория крем.

Отново чукнете яйцата в чиста тенджера, добавете захар, разбийте с бъркалка, добавете какао, налейте мляко и поставете на котлона. Добавете течния шоколад, маслото и варете бъркайки.

Изсипете върху ваниловия крем и приберете отново в хладилника за 1 час. 

сладкиш Киндер

Поставете бисквитите в блендер, смелете и добавете разтопеното масло.

Оформете ронливо бисквитено тесто, което поставете на един слой върху шоколадовия крем с помощта на лъжица. 

сладкиш без печене

Поставете в хладилника за 30 минути и междувременно пригответе шоколадовата глазура.

Залейте начупения шоколад с горещо масло и разбъркайте с бъркалка, докато глазурата стане блестяща и компактна.

Извадете втвърдения десерт от формата и го залейте равномерно с шоколадовата глазура.

Разстелете по цялата повърхност, нарежете и сервирайте. 

Пожелаваме ви добър апетит!

сладкиш Киндер с глазура

сладкиш без печене Киндер

Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft