В купичка със 100 мл хладко мляко разтворете маята и захарта и оставете на топло място да втаса. В друга купа сложете всички останали съставки и накрая втасалата мая. Омесете меко тесто, което не трябва да се залепва по ръцете, но не трябва да бъде и твърдо. Оставете го леко да втаса, след което отново премесете. Оставете да втаса още веднъж.
Пригответе плънката. В съд разбийте с миксер 4 супени лъжици мазнина и 4 супени лъжици пудра захар и постепенно добавете 3 жълтъка и сока на един лимон.
Разточете втасалото тесто върху набрашнен работен плот. Намажете с плънката и поръсете с 200 гр. стафиди, което предварително сте потопили в хладка вода за 5-6 минути и сте изстискали.
Завийте тестото на руло и го разделете на две части. Единия край на всяко руло хванете с ръка, а другата част с другата ръка, след което усучете като спирала.
Поставете готовите рула в тавичка с хартия за печене и ги пъхнете да се пекат в предварително загрята фурна на 200 градуса за 30-ина минути.
Изпечените рула оставете да се охладят и след това разрежете на парчета. Поръсете с пудра захар.