След тази рецепта за пилешки дробчета, мисля че друго няма да вкусите повече

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
След тази рецепта за пилешки дробчета, мисля че друго няма да вкусите повече
След тази рецепта за пилешки дробчета, мисля че друго няма да вкусите повече
11506
След тази рецепта за пилешки дробчета, мисля че друго няма да вкусите повече
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Любителите на пилешкият черен дроб определено ще оценят тази рецепта. Процесът на приготвяне е доста лесен. Когато черният дроб е пържен и задушен, опитайте се да го приготвите така. Кюфтета става вкусни и сочни, ще ги обикнете от раз

Пилешкият черен дроб съдържа ценните за тялото ни фолиева киселина и желязо . Следователно такова ястие ще бъде много полезно за децата и възрастните хора. Кюфтета са чудесно ястие за обилна вечеря и ще бъдат добри дори за следващия ден на обяд

 

Необходими съставки:

Пилешки черен дроб 500 грама

бакпулвер 2 супени лъжици

брашно 2 супени лъжици. 

лук 1 бр.

яйце 1 бр.

сол на вкус

Черен пипер на вкус

Прах за печене 11 грама

Слънчогледово олио 2 супени лъжици. 

 

Приготвяне:

Изплакнете черният дроб и премахнете мазнините и всичко, което е излишно. 

  • сложете нарязаният на малки парченца пилешки дроб и пасирайте до хомогенна маса.пилешки черен дроб, поетапна рецепта
  • Прехвърлете дробчетата в купа, добавете яйцето, грис, брашното (за предпочитане царевично), сол и пипер на вкус. Лукът нарязан на малки кубчета, добавете към останалите съставки. Разбъркайте.пилешки черен дроб, поетапна рецепта
  • Оставете чернодробната маса за няколко минути и разбъркайте. Последно добавете бакпулвера. Смесете отново и оставете да постоят няколко минути съставките заеднопилешки черен дроб, поетапна рецепта
  • Загрейте растителното олио в тиган и оформете кюфтета и си сложете да се пържат.пилешки черен дроб, поетапна рецепта
  • Изпържете кюфтета, докато се изпекат от двете страни. Използвайте хартиена кърпа, за да отстраните излишното олио по тяхпилешки черен дроб, поетапна рецепта
Сервирайте като самостоятелно ястие или със заквасена сметана, билки или гарнитура по избор
Тази рецепта потвърждава, че е лесно да готвите вкусно. Не забравяйте да го споделите с приятелите си!
Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft