Първо ги цепвам, после ги пълня и става по-вкусно от агнешкото на Великден! (Видео):

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Първо ги цепвам, после ги пълня и става по-вкусно от агнешкото на Великден! (Видео):
Първо ги цепвам, после ги пълня и става по-вкусно от агнешкото на Великден! (Видео):
25692
Първо ги цепвам, после ги пълня и става по-вкусно от агнешкото на Великден! (Видео):
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Наистина вкусни пържоли по рецепта в YouTube, които се приготвят много лесно и просто, и имат страхотен вкус. След като опитате тези, никога няма да се сетите за обикновени пържоли! Вижте и видеото в края на рецептата с подробно описание на технологията:

Невероятно вкусни пържоли на фурна

Продукти:

6 парчета свинско филе

1 чаена лъжичка сол

1/2 чаена лъжичка черен смлян пипер

1 чаена лъжичка риган

4 супени лъжици растително масло

4 твърдо сварени яйца

150 г твърдо сирене или кашкавал

3 супени лъжици майонеза или гъсто кисело мляко

Приготвяне:

Нарежете повърхността на парчетата месо от двете страни под формата на решетка.

Поставете ги в купа, поръсете със сол, подправете и поръсете с риган от двете страни.

сурово месо

Добавете растителното масло и разбъркайте всичко на ръка.

Настържете твърдо сварените яйца на едро ренде, поставете в купа и смесете с настъргания кашкавал и майонезата.

Покрийте тавата с хартия за печене, поставете върху нея резенчета месо и отгоре сложете сместа от яйцето и кашкавала.

пържоли с яйце

Печете в предварително загрята фурна на 180 ° C за около 30-35 минути.

пържоли с яйца и кашкавал

Добър апетит!

Ето и видео-рецептата:

Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft