След тази рецепта няма да искате да вкусите пилешкото вече приготвено по друг начин

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
След тази рецепта няма да искате да вкусите пилешкото вече приготвено по друг начин
След тази рецепта няма да искате да вкусите пилешкото вече приготвено по друг начин
59582
След тази рецепта няма да искате да вкусите пилешкото вече приготвено по друг начин
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Необходими продукти:.


4 пилешки филета
100 грама печурки
200 грама кашкавал
олио
прясно мляко
подправки (или готова подправка за пиле)

 

За маринатата:
2 супени лъжица майонеза
сока от половин лимон (или използвайте същото количество оцет)
2 супени лъжици олио
сол, бахар
1 чаена лъжица смлян дафинов лист
1/2 чаена лъжица куркума

 
Начин на приготвяне:


Измийте пилешкото филе и го начукайте старателно.

Направете марината от майонезата, лимоновия сок и подправките. С нея намажете месото и оставате така за 30 минути.

Кашкавала нарежете на малки кубчета, подредете ги върху филетата, сложете и гъбите.

Навийте рула, които закрепете с клечки за зъби.

Изпържете ги в малко количество олио до образуване на златиста коричка от всички страни.

Подредете ги в тава и залейте с прясното мляко, в което сте разтворили подправките.
Поставете съда за 40 минути във фурната.


След това извадете ястието, поръсете го с настърган кашкавал и върнете да се допече за още 10 минути.

За гарнитура може да поднесете ориз или зеленчуци.
Добър апетит!

 

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft