Полезно ли е рафинираното олио

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
След филтриране, сместа се загрява до 230-250 градуса
21834

След филтриране, сместа се загрява до 230-250 градуса

След филтриране, сместа се загрява до 230-250 градуса. В резултат се получава бистро и искрящо олио с хубав търговски вид . Съдържанието му обаче съвсем не е толкова привлекателно, тъй като методите на рафиниране лишават продукта от повечето пълноценни хранителни съставки, сред които витамини, минерали, целулоза и пр. Освен това вече са настъпили и съществени нарушения в молекулата на готварското олио.

1 2
3
4
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft