Необходими са 15 житни класа, за да се получи една супена лъжица мазнина
След филтриране, сместа се загрява до 230-250 градуса
Повечето потребители предпочитат олиото в по-големи разфасовки
Рядко обаче се замисляме за мазнините
След филтриране, сместа се загрява до 230-250 градуса
След филтриране, сместа се загрява до 230-250 градуса. В резултат се получава бистро и искрящо олио с хубав търговски вид . Съдържанието му обаче съвсем не е толкова привлекателно, тъй като методите на рафиниране лишават продукта от повечето пълноценни хранителни съставки, сред които витамини, минерали, целулоза и пр. Освен това вече са настъпили и съществени нарушения в молекулата на готварското олио.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари