24 Юли 2014
76843
Снимков материал: pixabay.com
Експерти казват, че не трябва да се страхувате, че ще заболеете от рак ако смесите и консумирате следващите три подправки, които са същевременно са и лесно достъпни.
Д-р Каролин Андерсън дошла до това изключително познание чрез изследване на старата традиция на употреба на тези съставки в Източна Индия , чиито резултати са потвърдени чрез западните медицински изследвания. Тя отбелязва, че ако използвате тези три съставки ежедневно, почти няма опасност да заболите от рак. Тези три чудотворни подправки се куркумата, зехтин и черен пипер.
Смесете една четвърт чаена лъжичка куркума с половин чаена лъжичка зехтин и малко млян черен пипер, колкото хванете с пръсти. Добре смесете тези съставки и получената смес може да използвате като добавка към салати и ястия, но можете да консумирате и самостоятелно. Ако искате да добавите към храна, която термично се обработват, тогава поставете сместа в самия край на подготовката на хранене . Ако ядете само нея, можете да я разтворите с малко вода. Въвеждайте я в организма по-често, за предпочитане всеки ден. - Всичко е до куркумата. Това е жълта подправка, която можете да намерите под формата на прах. Нейните противовъзпалителни способности са изключително мощни. Няма нито една друга природна съставка, която е по-ефективна срещу възпаленията от куркумата, твърди Андерсън. Изследванията показват, че куркумата предотвратява рак на дебелото черво, на простатата, на мозъка, както и рак на гърдата.
Редактор: Петя Иванова
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари