Смокинов сос
22 Декември 2011
3153
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Смокините и розмаринът (пресни листенца) се нарязват наситно.
Всички съставки се поставят в тиган и се варят под капак около 20 минути.
Капакът се маха и сосът се разбърква до изпаряване на течността и сгъстяване.
След като изстине съдържанието се пасира.
Сервира се на стайна температура намазано върху бисквити, бишкоти или като гарнитура към дивечово месо и се поднася с вино или шампанско.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари