Солена торта с пилешко
27 Октомври 2014
17780
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Нарежете пилешките гърди на половина по дължина. Ако са по-дебели, ги нарежете на три части. Намажете ги с горчица и поолете, след което подправете по желание.
Подредете ги на дъното на съда за печене. Върху пилешкото месо поставете ред шунка, ред кашкавал (може тънко нарязани парчета или настърган), и отново поставете ред пиле, шунка и кашкавал.
Разбийте яйцата добре, добавете сметаната за готвене и брашното. Хубаво разбъркайте, за да се хомогенизират, така че да няма бучки от брашното, и залейте със сместа тортата от пиле.
Печете на 180 градуса около 40 минути.
Оставете да изстине добре преди поднасяне, за да стегне хубаво. Мерките са дадени от повод, зависи от размера на тавата, което ще използвате и колко реда ще искате да има
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари