Солен кекс със салам и кашкавал
18 Октомври 2012
48798
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Фурната се загрява на 200 С.
В тава с размери 20х11 см се застила с хартия за печене. В голяма купа се смесват брашното, бакпулверът, млякото и яйцата. Прибавят се настърганото сирене и саламът. Тестото се разбърква добре и се изсипва в тавата, а отгоре се поръсва с риган и майорана. Кексът се пече 35 минути, след което се оставя да изстине в тавата за около 20 минути.
Накрая соленият кекс се нарязва на филии и се поднася.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари