Сос от червени боровинки с мед и джинджифил
2 Август 2013
13110
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
1 опаковка замразени червени боровинки (335 гр.)
1 чаша пресен сок от грейпфрут
2 ч.л. настъргана кора от грейпфрут
¾ чаша мед (или още, на вкус)
⅓ чаша смлян сушен (захаросан) джинджифил
Смесете червените боровинки, сока и кората от грейпфрут и 3/4 ч.ч. мед в касерола с дебело дъно. Оставете сместа да заври, като бъркате често. Гответе на бавен огън, докато боровинките се пукнат - около 5 минути. Охладете до стайна температура и смесете с джинджифила. Опитайте на вкус и добавете още мед, ако е необходимо.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари