Сос чатни с пъпеш и праскови
18 Август 2012
8278
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
700 г пъпеш
500 г праскови
400 г захар
200 с.л. оцет
60 мл лимонов сок
15 г джинджифил
Обелете пъпешите и прасковите. Отстранете костилките и семената. Нарежете ги на кубчета. Сложете всички продукти в тенджера. След като кипнат, варете 20 минути на тих огън. След това исипете готовото чатни в стерилизирани буркани с винтови капачки. Обърнете ги надолу и ги оставете да престоят така 20 минути. Може да ги съхранявате 1 месец в хладилник.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари