Сочен и бърз обяд: пилешко филе ала Италиано
3 Май 2016
10406
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Италия и нейната кухня винаги са били вдъхновение за много рецепти, които по някакъв начин се опитват да включат част от класическите италиански тайни.
Това е точно таквато рецепта в която пилешко филе украсяват с цветовете на Италия (и разбира се, разпознаваемите италиански продукти) ще бъдат страхотна идея за обяд.
Необходими съставки:
пилешко филе
моцарела
домати
босилек
сметана за готвене
песто сос
сол и черен пипер
Приготвяне:
1. Накъсайте пилешко филе на повече места.
2. Във всеки разрез поставете парче моцарела, домати и босилек.
3. Така приготвеното филе се поставя в тава за печене и подправете със сол и черен пипер.
4. Залейте със сметана за готвене и добавете малко песто.
5. Печете 30 минути при температура от 180 ° C.
Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари