Сочен кекс с течен шоколад
24 Октомври 2014
144084
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
С миксер разбийте добре на пяна маргарина и захарта. Добавете яйцата едно по едно, като все още биете с миксера. Смесете брашното и бакпулвера. Започнете да добавяте към яйчената смес млякото и брашното, като ги редувате.
Готовото тесто се разделя на две части. В едната част се добавя ромът, а в другата - течният шоколад.
Намажете форма за кекс с масло и поръсете с малко брашно.
Първо изсипете жълтата смес, а след това -тъмната. С вилица леко разбъркайте двете смеси.
Печете на 200 градуса около 60 минути.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари