Сочна крем-баница с вишни - даже щруделът е безвкусен пред нея! Нежен ванилов пудинг и сочни плодове:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Сочна крем-баница с вишни - даже щруделът е безвкусен пред нея! Нежен ванилов пудинг и сочни плодове:
Сочна крем-баница с вишни - даже щруделът е безвкусен пред нея! Нежен ванилов пудинг и сочни...
11377
Сочна крем-баница с вишни - даже щруделът е безвкусен пред нея! Нежен ванилов пудинг и сочни плодове:
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Днес ще ви представим една по-необичайна рецепта за крем-баница . Всъщност е нещо между баница и щрудел, но съчетава най-доброто и от двете.

Тази невероятно сочна крем-баница с вишни е мечтата на всеки любител на деликатните десерти - съчетава вкусовете на пухкав ванилов пудинг, ароматни вишни и хрупкави кори. Може ли да е по-апетитно? Не! Колкото и често да я правите, няма шанс да ви омръзне! Ето и рецептата:

Крем баница с вишни

Продукти:

500 гр. кора за баница

1 л прясно мляко

200 гр. захар

3 пак. пудинг ванилия

100 мл олио

200 гр. грис

200 мл кисело мляко

1 ванилова захар

1/2 бакпулвер

3 яйца

300 гр. вишни

крем баница с вишни

Начин на приготвяне:

1. Сложете 700 мл от млякото в тенджера, добавете 7 супени лъжици захар и загрейте на огъня, а в останалите 300 мл разтворете пудинга на прах.

2. Щом млякото заври, бавно и при непрекъснато бъркане добавете разтворения пудинг, и варете до сгъстяване.

3. Прехвърлете пудинга в купа, добавете 40 g масло (по желание), покрийте с фолио и оставете да се охлади. Докато пудингът се охлажда, пригответе заливката за корите.

Разбийте яйцата с бъркалка и постепенно започнете да добавяте захарта. След това добавете олиото, киселото мляко, гриса, ваниловата захар и половин пакетче бакпулвер. Разбъркайте всичко хубаво.

5. Започнете да правите баницата на принципа - 4 кори, на всяка от тях малко от заливката, на 3-тата от вишните и най-отгоре - пудинг. След това завийте и четирите на руло.

6. Повторете процеса, докато свършат корите, вишните и крема. Намажете рулата с останалата заливка.

7. Поставете ги в тава за печене и печете 30 минути на 180 градуса по Целзий, а по желание поръсете с пудра захар.

баница с пудинг и вишни

Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft