Сочни рулца от месо

вход през zajenata.bg
Сочни рулца от месо
admin
Добавена от: admin
102003
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

700 гр свинско филе
500 гр гъби
2 глави лук
яйца
150 гр кашкавал (настърган)
200 гр сметана за готвене
малко сол, черен пипер
малко олио за готвене

Обелете лука, нарежете го и го запържете в малко олио, докато омекне и се карамелизира.

 

Гъбите нарежете на малки парченца и ги поставете в тигана с лука. Запържете, докато се изпари водата, която са пуснали гъбите.

Сварете яйцата, нарежете ги и ги добавете в тигана с гъбите.

Добавете и настъргания кашкавал, подправете със сол и черен пипер и разбъркайте добре. С това плънката за рулцата е готова.

Месото нарежете на тънки парчета и ги доизтънете с чук за пържоли. Посолете и поръсете с черен пипер от двете страни.

 

В единия край на месото сложете две супени лъжици от плънката и завийте месото на руло.

Закрепете рулцата с клечки за зъби, за да не се разпадне плънката при пържене. Повторете с останалото месо и плънка.

В тиган с малко олио запържете рулцата до готовност от двете страни.
Извадете пръчиците и прехвърлете в огнеупорен съд за печене. Смесете сметаната с една чаша вода и излейте в съда за печене. Добавете сол и черен пипер на вкус.
Печете около 30 минути на 180 градуса. Сервирайте топли.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft