1 лист бутер тесто
1 – 1 1/2 чаши сварена и нарязана шунка
1 чаша нарязани броколи (бланширани или замазени - размразете ги предварително)
1 опаковка крема сирене с пресни попдправки
1/2 чаша настърган кашкавал
1 разбито яйце
1 с.л. вода
Загрейте фурната на 190 градуса. Оставете тестото да се размрази на стайна температура за 20-30 минути, така че да може лесно да го развиете.
Смесете шунката, нарязаните броколи, кашкавала и крема сиренето и объркайте всичко добре.
Разстелете тестото и разточете леко, без да го изтънявате. Разпределете отгоре плънката, като оставите бордюр отстрани. Завийте двата края на тестото към центъра. Преди да се срещнат в средата, намажете тестото с разбитото с водата яйце. прехвърлете рулото върху намазнена тавичка. Намажете цялата повърхност на тестото с още от разбитото яйце. Изпечете в загрятата фурна за 25 минути, докато тестото добие златист цвят. Оставете готовото руло да почива 15-20 минути, преди да разрежете.