Спагети а ла Франческа
22 Декември 2011
5186
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
В подходящ съд се кипва вода.
Добавя се сол, поставят се спагетите и се варят.
Сварените спагети се прецеждат и се добавя масло.
Почистените гъби се варят 30 минути във вода и сол.
Изваждат се и се нарязват, а бульонът се прецежда.
Брашното и ситно нарязаният лук се запържват.
Прибавя се гъбената отвара, като се бърка постоянно.
Сместа се оставя да поври още малко, отнема се от огъня и се пасира.
Шунката се нарязва на малки кубчета.
Смесва се с гъбите и се задушава.
Към соса се прибавят жълтъците и задушените гъби и шунка.
Спагетите се поставят в чиния и се заливат с направения сос.
Поднасят се топли, поръсени със ситно нарязан магданоз.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари