Спагети Неаполитана

22 Декември 2011
35860
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Спагетите се сваряват в подсолена вряща вода (не се слагат преди тя да е завряла). Междувременно в 50 мл зехтин се запържва около 50 г ситно нарязан лук и 2 скилидки чесън, добавя се доматеният сос, босилека и се подправя със сол и пипер. Когато спагетите са готови се добавят към соса и се оставя още малко да поври, за да поемат спагетите от вкуса на соса. Добре е да оставите спагетите леко сурови и ги доварете в соса. При сервиране се поръсват с настърган пармезан и се украсяват със стръкче пресен босилек.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари