Спагети със спанак и дивеч
22 Декември 2011
4996
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
100-120 г еленски бут
1 пакет спагети (500 г)
1 глава лук
2 скилидки чесън
250-300 г стерилизирани манатарки
200-300 г замразен спанак
200-250 г сметана
черен пипер и сол на вкус
В предварително загрятото слънчогледово олио се запържват ситно нарязаният лук и счуканият чесън и се прибавят за няколко минути нарязаните манатарки.
Нарязаният на ситни ивички бут и лападът се слагат при останалите продукти в тигана, за да се запържат. Най-накрая се добавя сметаната и се оттегля от котлона. Готовата смес се изсипва върху сварените в подсолена вода спагети и се разбърква.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари