Спагети с бекон и яйца
12 Януари 2014
23554
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Спагетите се сваряват в 2,5 л вряща подсолена вода според указанията на опаковката (дръпнете от огъня няколко минути преди указаното там време). Запържете нарязания бекон в тиган със загрятото олио, докато се зачерви добре. Отделно се разбиват яйцата и към тях се добавят настърганият кашкавал и сметаната. Овкусяват се със сол и черен пипер. В голям тиган се разтопява маслото и вътре се налива яйчената смес, след което се прибавят отцедените спагети и бекона. Бърка се до готовност на яйцата. Ако сместа ви се стори суха, може да се добави малко от водата, в която са врели спагетите. Поднасят се топли със сезонна салата.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари