Спагети с гъби и грах
22 Август 2012
27887
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Изпържваме в масло и зехтин ситно нарязания лук, нарязания на тънки парчета бекон и граха и задушаваме 5 минути, като от време на време разбъркваме. Наливаме водата и задушаваме под похлупак 10 минути. Прибавяме нарязаните на ситно парченца гъби, 1 лъжичка лимонов сок, сол и задушаваме още 5 минути. Междувременно сваряваме спагетите до омекване, прецеждаме, поставяме в затоплени чинии, заливаме с гъбената смес и поднасяме веднага с настъргано сирене (може и ементал).
Може да приготвите ястието и с друг вид паста - по желание!
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари