Спретвам я за половин час, а после й се наслаждаваме чак до обяд! Моята мързелива баничка е хит в...
4 Декември 2016
71345
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Лесна, вкусна, ароматна и за нула време - това е днешната баничка с много прясно сирене и билки .
меко сирене /прясно/
2 яйца
2 с.л. заквасена сметана
1/2 връзка копър
2 скиливдки чесън
Приготвяне:
- Размразете тестото, както е написано в инструкциите на опаковката.
- За да приготвите плънката, настържете сиренето, добавете яйцето и разбъркайте добре. Също така добавете чесъна, намачкан през преса, нарязания копър, сметаната и разбъркайте съставките.
- Разделете размразеното тестото на 2 части и разпределете върху една от тях слой пълнеж, така че по краищата да остане празно пространство от 1 см.
- Покрийте плънката с втората половина от тестото и хубаво ги съединете, притискайки краищата.
- Поставете баницата в тавата, предварително покрита с хартия за печене, и намажете с разбитото яйце.
- Пъхнете в предварително загрята на 180 градуса фурна за 20 минути.
Редактор: Петя Иванова
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари